Bærum Bekkestua

Gamle Ringeriksvei 37

1357 Bekkestua

Hva er din bolig verdt?

Få en verdivurdering fra våre meglere

Feilet, prøv igjen senere
 
Send

Takk!

En av våre lokale meglere vil
kontakte deg innen kort tid.

Eiendomsmegler som kjenner Bekkestua og omegn

 

Våre eiendomsmeglere på Bekkestua har lang erfaring med å selge bolig og eiendom i Bærum. Vi hjelper deg med alt innen bolighandel og står klare til å svare på spørsmål du måtte ha om prosessen. Våre meglere assisterer med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Bekkestua er et moderne handelssted med mange butikker, gode parkeringsmuligheter og et godt tjeneste- og aktivitetstilbud til sine innbyggere. Nest etter Sandvika er Bekkestua det største senteret i Bærum, og et viktig stoppsted på Kolsåsbanen. Vi har lang erfaring med salg av alle typer boliger i området, fra Fornebulandet og fjordområdene i sør til de mer grisgrendte strøkene nord og vest i kommunen. Vår lokalkunnskap, sammen med bransjens beste markedsføring av bolig gjør oss til det opplagte valget når du trenger en eiendomsmegler.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Våre siste innkomne boliger

Søk flere boliger