Ski

Jernbaneveien 4

1400 Ski

Hva er din bolig verdt?

Få en verdivurdering fra våre meglere

Feilet, prøv igjen senere
 
Send

Takk!

En av våre lokale meglere vil
kontakte deg innen kort tid.

Eiendomsmegler som kjenner Ski

Våre eiendomsmeglere i Ski har lang erfaring med å selge bolig og eiendom i Oslo og Akershus. Vi hjelper deg med å selge din bolig og alt annet innen bolighandel. Våre meglere assisterer med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Østfoldbanens ytre og indre linjer møtes her, og stasjonsbyen Ski er derfor blitt et kommunikasjonssenter for deler av Akershus og Østfold, og et populært sted å bo for mange som jobber i Oslo. Byen vår vokser og med det øker tilbudet av ulike boliger. Vi har lang erfaring med salg av alt fra små leiligheter til store villaer og småbruk i utkanten av Ski.

Vår lokalkunnskap, sammen med Norges største boligkjøperregister og bransjens beste markedsføring gjør oss til et naturlig valg dersom du skal kjøpe eller selge bolig i Ski.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Våre siste innkomne boliger

Søk flere boliger