Strømmen

Strømsveien 62

2010 Strømmen

Hva er din bolig verdt?

Få en verdivurdering fra våre meglere

Feilet, prøv igjen senere
 
Send

Takk!

En av våre lokale meglere vil
kontakte deg innen kort tid.

Eiendomsmegler som kjenner Skedsmo, Rælingen og Enebakk!

Våre eiendomsmeglere på Strømmen har lang erfraring med å selge bolig og eiendom i Oslo og Akershus. Vi har god kjennskap til kommunene Skedsmo, Rælingen og Enebakk og hjelper deg med alt innen bolighandel. Våre meglere står til tjeneste med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Alle våre tre kommuner kombinerer det urbane med det landlige på en måte som tiltrekker stadig flere innflyttere, særlig fra Oslo. Her kan du bo i et rolig villastrøk, i en bygård i Lillestrøm eller i et hus på landet. Vårt boligmarked er variert og fullt av muligheter. Samtidig ligger det godt til rette for naturopplevelser og friluftsliv, både til vanns til lands og i skogen.

Vi har hatt kontor på Strømmen i mange år, og våre dyktige meglere har gjort oss til den klart største og mest populære megleren i området. Vår lokalkunnskap om nedre Romerike, tilgangen til Norges største boligkjøperregister og bransjens mest effektive markedsføring gjør oss til et naturlig valg når du trenger eiendomsmegler.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Våre siste innkomne boliger

Søk flere boliger