Arendal

Tollbodgaten 1

4836 Arendal

Hva er din bolig verdt?

Få en verdivurdering fra våre meglere

Feilet, prøv igjen senere
 
Send

Takk!

En av våre lokale meglere vil
kontakte deg innen kort tid.

Eiendomsmegler som kjenner Arendal

Våre eiendomsmeglere har mange års erfaring med salg av boliger, landbruks- og fritidseiendommer her i Arendal, både på Hisøy, Tromøy, Moland, og Øyestad. Vi kjenner området godt og hjelper deg med å selge hus, hytte eller annen bolig. Våre meglere assisterer deg med alt fra verdivurdering til å få bolige klar for visning.

 Langs kysten dekker vi området som strekker seg mot Grimstad og til Risør. Oppover i landet har vi også kommune Åmli, Vegårshei, samt noe fritid i Nissedal, Gautefall og på Hovden.

Lokalkjente meglere som kjenner markedet for både bolig- og fritidseiendommer har gjort oss til en etterspurt megler i dette området. Et godt samarbeid med DNB Bank i alle spørsmål som gjelder boligfinansiering, og bransjens beste presentasjon og markedsføring gjøre oss til et naturlig valg når du trenger eiendomsmegler.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Våre siste innkomne boliger

Søk flere boliger