Elverum

Storgata 6

2408 Elverum

Hva er din bolig verdt?

Få en verdivurdering fra våre meglere

Feilet, prøv igjen senere
 
Send

Takk!

En av våre lokale meglere vil
kontakte deg innen kort tid.

Vi kjenner Elverum

Vi har lang erfaring med salg av boliger og hytter, her i Elverum og i kommunene Trysil, Åmot, Løten, Våler og Åsnes. En gang for lenge siden kom soldater hit for å bosette seg her, og med dem, kremmere og handelsmenn. Fortsatt spiller Forsvaret en viktig rolle, og Terningmoen militærleir ligger fremdeles her. Det gjør også Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet, for Elverum har mye skog og skogindustri, og det er ingen tilfeldighet at Nordiske jakt- og fiskedager arrangeres her hvert år.

God lokalkunnskap og bransjens beste markedsføring har gjort oss til et av distriktets største meglerkontorer. Dette kombinert med Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg når du skal selge bolig.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Våre siste innkomne boliger

Søk flere boliger