Stord

Heiane 31, PB 83

5401 Stord

Hva er din bolig verdt?

Få en verdivurdering fra våre meglere

Feilet, prøv igjen senere
 
Send

Takk!

En av våre lokale meglere vil
kontakte deg innen kort tid.

Eiendomsmegler som kjenner Stord og omegn!

Våre eiendomsmeglere på Stord har lang erfaring med å selge bolig og eiendom. Skal du selge bolig, kan vi hjelpe deg med prosessen og svare på spørsmål du måtte ha. Vi hjelper med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Vurderer du å kjøpe eller selge eiendom i Stord kommune; på en av øyene Stord, Huglo eller Føyno, eller i en av nabokommunene Fitjar, Bømlo, Kvinnherad eller Tysnes er dette siden for deg. Her ute i havgapet bidrar befolkningsveksten til god etterspørsel i boligmarkedet.

Fra vår avdeling i kommunesenteret Leirvik, eller ”Vikjo” som vi sier her på Stord, har vi god oversikt over det meste av sunnhordlandsmarkedet, fra Folgefonna i nordøst til Espevær i sørvest. Dyktige meglere med god lokalkunnskap, bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Våre siste innkomne boliger

Søk flere boliger