Straume

Postboks 418

5343 Straume

Hva er din bolig verdt?

Få en verdivurdering fra våre meglere

Feilet, prøv igjen senere
 
Send

Takk!

En av våre lokale meglere vil
kontakte deg innen kort tid.

Eiendomsmegler som kjenner Sotra

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med boligsalg på Sotra. Har du en bolig i Straume for eksempel, sentralt beliggende i Fjell kommune, bare 15 minutters kjøring fra Bergen sentrum, eller i landlige og barnevennlige omgivelser i Sund kommune, sør på øya, eller Øygarden i nord? Vi hjelper deg med å selge bolig eller eiendom. Våre meglere står til tjeneste med alt fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Vi kjenner boligområdene i hele distriktet godt. Spør oss om Sartor Senter, kollektivtilbudet til Bergen og de mange andre service- og aktivitetstilbudene i Fjell kommune. Eller spør oss om bomulighetene i Ågotnes, skoletilbudet i Knarrevik eller boligprisene i Skogsvåg og Rong,

DNB Eiendom har vært på Sotra lenger enn noen annen eiendomsmegler. Vår lokalkunnskap, sammen med bransjens beste markedsføring av bolig gjør oss til et naturlig førstevalg ved kjøp og salg av bolig på Sotra.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Våre siste innkomne boliger

Søk flere boliger