Oslo Kalbakken

Nedre Kalbakkvei 4

0950 Oslo

Hva er din bolig verdt?

Få en verdivurdering fra våre meglere

Feilet, prøv igjen senere
 
Send

Takk!

En av våre lokale meglere vil
kontakte deg innen kort tid.

Eiendomsmegler som kjenner Kalbakken

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av boliger på Kalbakken.Vi hjelper deg med å selge din bolig og alt fra verdivurdering til å gjøre boligen klar for visning. Vi svarer gjerne på spørsmål du har rundt boligsalg og annet.

I dag er det først og fremst den attraktive beliggenheten, med Oslo sentrum et kvarters tid vestover med t-banens linje 5 og Lillomarka i gangavstand mot nord, som trekker nye beboere til Kalbakken. Fra vårt kontor har vi god oversikt over boligmarkedet på Oslos østkant, spesielt Kalbakken, og vi føler oss like hjemme i blokkleilighetene, som i eneboligene og rekkehusene som finnes her. God lokalkunnskap, bransjens beste markedsføring i alle kanaler og et tett samarbeid med både DNB Bank og de andre kontorene våre i Oslo-området gjør oss til en sterk samarbeidspartner enten du skal kjøpe eller selge.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Våre siste innkomne boliger

Søk flere boliger