Oslo Rodeløkka

Trondheimsveien 72

0565 Oslo

Hva er din bolig verdt?

Få en verdivurdering fra våre meglere

Feilet, prøv igjen senere
 
Send

Takk!

En av våre lokale meglere vil
kontakte deg innen kort tid.

Eiendomsmegler som kjenner sentrum øst!

 

Våre eiendomsmeglere på Rodeløkka har lang erfaring med å selge bolig og eiendom i sentrum øst. Vi hjelper deg med alt rundt kjøp og salg av bolig fra en verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Rodeløkka har i løpet av de siste førti årene har utviklet seg fra saneringstruet slumområde til "beste østkant". Skal du selge bolig her eller i et av de hyggelige nabolagene rundt: Sofienberg, Dælenenga, Carl Berner, Sinsen, Tøyen, Lille Tøyen, Ola Narr... da bør du velge en megler som kjenner området. Det gjør vi!  Spør oss gjerne om bussforbindelsene i Økernveien, åpningstidene på Tøyenbadet, barnehagen i søndre sving på Dælenenga eller de 12 tresortene på Carl Berners plass. God lokalkunnskap kombinert med bransjens største boligkjøperregister og beste boligmarkedsføring gjør oss til en sterk samarbeidspartner i alle spørsmål som gjelder salg og kjøp av bolig. 

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Våre siste innkomne boliger

Søk flere boliger