Oslo Skøyen

Karenslyst Alle 54

0277 Oslo

Hva er din bolig verdt?

Få en verdivurdering fra våre meglere

Feilet, prøv igjen senere
 
Send

Takk!

En av våre lokale meglere vil
kontakte deg innen kort tid.

Eiendomsmeglere som kjenner Skøyen

 

Våre eiendomsmeglere på Skøyen er svært aktive i en av de mest spennende boligområdene i Oslo. Vi har lang erfaring med å kjøpe og selge bolig i et marked og område det skjer mye. Våre meglere står klare til å hjelpe deg med hva du måtte lure på fra verdivurdering til visning.

Boligområdet på og rundt Skøyen er kanskje det området på Oslos vestkant som har hatt den sterkeste utviklingen det siste tiåret, med framvekst av en helt ny attraktiv bydel med ulike tjeneste- og rekreasjonstilbud. Våre lokalkjente meglere, som føler seg like hjemme i en blokkleilighet på Silkestrå som i en villa på Bygdøy, har gjort oss etterspurt i området og vi har fått god erfaring med salg av alle type boliger og et stort kontaktnett. Blant annet sitter vi på Norges største boligkjøperregistre og bransjens beste markedsføringspakker. Ta kontakt, vi er her for deg!

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesg jeld.

 Veiledende prisliste

Våre siste innkomne boliger

Søk flere boliger