Oslo Ullern

Lilleakerveien 16

0283 Oslo

Hva er din bolig verdt?

Få en verdivurdering fra våre meglere

Feilet, prøv igjen senere
 
Send

Takk!

En av våre lokale meglere vil
kontakte deg innen kort tid.

Eiendomsmegler som kjenner Ullern

På vårt kontor finner du fire eiendomsmeglere med lang fartstid, og to dedikerte fullmektiger. Vi kan dokumentere gode resultater fra salg i Vestre Aker og Ullern bydel. Vi hjelper deg med å kjøpe og selge bolig eller besvare dine spørsmål rundt bolighandel fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Vi er genuint opptatt av vårt lokalområde og våre resultater skapes fordi vi er opptatt av å ivareta deg som kunde på en beste måte.

Med Norges største boligkjøperregister og bransjens beste verktøy for presentasjon og markedsføring av eiendom, også i de høyeste prisklassene, plasserer oss blant de ledende meglerne i området. Et nært samarbeid med DNB Bank i alle spørsmål vedrørende boligfinansiering gjør oss til en enda sterkere megler, rådgiver og samarbeidspartner, enten du kjøper eller selger.

Vi holder til i lyse og moderne lokaler på CC Vest med god eksponering for din eiendom.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Våre siste innkomne boliger