Ålesund Kongensgate

Kongensgate 15

6002 Ålesund

Hva er din bolig verdt?

Få en verdivurdering fra våre meglere

Feilet, prøv igjen senere
 
Send

Takk!

En av våre lokale meglere vil
kontakte deg innen kort tid.

Eiendomsmegler som kjenner Ålesund

Våre eiendomsmeglere i Kongensgate, Ålesund har lang erfaring med salg av alle typer boliger og annen eiendom på Sunnmøre; i Ålesund eller en av nærkommunene Sula, Giske, Skodje, Haram, Sykkylven eller øvrige deler av Nordre Sunnmøre. Besøk eller kontakt en av våre meglere som hjelper deg videre med å selge din bolig eller besvare spørsmål rundt bolighandel.

Dette er den den største byregionen mellom Bergen og Trondheim, og Ålesund by fungerer som et tjeneste- og kommunikasjonssentrum for hele Sunnmøre. Vi er stolte over byen vår med sin særpregede arkitektur i Jugend-stil.

Våkne meglere med god lokalkunnskap har gjort oss til en aktør i dette området. Et godt samarbeid med DNB Bank i alle spørsmål vedrørende boligfinansiering, og bransjens beste markedsføring av bolig gjøre oss til et naturlig valg hvis du skal selge eiendom her i distriktet.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og eventuell andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste

Våre siste innkomne boliger

Søk flere boliger