Sjekk disse flotte fjellhyttene som alle koster under to millioner!

Tekst: Øivind Skorve, 13.2.18, Foto: Inviso

En hytte på fjellet trenger ikke koste skjorta. Se hva du kan få til under to millioner.


Det er faktisk fullt mulig å få kjøpt en fjellhytte med god beliggenhet til under to millioner så lenge du ikke ønsker hytte midt i alpinanlegget på de aller mest populære destinasjonene.

Vera Adolfsen- Skiløyper er stort sett enkelt tilgjengelig i fjellheimen og er du villig til å godta en litt enklere standard og noe avstand til alpinanlegg er det mange fine hytter å velge mellom, sier Vera Adolfsen i DNB Eiendom Hedmark Fritid.

 

Her kan du se noen eksempler på hva vi har til salgs nå til mellom en og to millioner.

 

Nyere hytte helt øverst i Espedalen. Prisantydning: 1 950 000,-

 

Hytte Espedalen utsikt

Flott hytte med god planløsning, innlagt strøm, helårsvei og stor terrasse.

Ingrid Sunniva Bungum- Hytta ligger høyt og fritt til i vestvendt terreng med meget gode solforhold og utsikt rett inn i Jotunheimen, sier eiendomsmegler Ingrid Sunniva Bungum i DNB Eiendom Lillehammer Fritid.

- Her får du blant annet tre soverom, koselig stue med peisovn og takhøyde og bad med dusjkabinett.

Hytteområdet byr på flotte turmuligheter sommer som vinter med turstier og oppkjørt skiløype rett bak hytta. I nærområdet er det flere overnattingsmuligheter, bl.a. Dalseter Høyfjellshotell som også har svømmebasseng og alpinbakke.

 

Les også: Hvor mye koster det å ha hytte?

 

Hytte Espedalen stue

Koselig hyttestemning med tømmmervegger og peisovn.

 

Hytta, som ligger 950 moh. er oppført på en eiet og ganske romslig tomt på ca 1600 kvm. Det er helårsvei til hytta og parkering rett ved.

- Vi har fått mange henvendelser på denne hytta siden vi la den ut og jeg regner med godt besøk på visningen til helgen, sier Bungum.

*Hytta ble solgt før ordinær visning

 

Helårshytte på Engerneset i Nordre Trysil. Prisantydning: 1 690 000,-

 

Hytte Engerneset

Hytta ligger i et etablert og naturskjønt hytteområde i Engerneset i Nordre Trysil og har innlagt strøm og vann.


Håkon Øvergård- På vinteren har du fine skiløyper rett bak hytta som fører til et større løypenett mot Bittermarka. I sommerhalvåret har du gode tur og jakt muligheter i fjellområdet, og fiskemuligheter i Trysilelva og Engersjøen, sier eiendomsmegler Håkon Øvergård i DNB Eiendom Hedmark Fritid. Hytta har en delvis overbygget terrasse med gode solforhold.

 

Skal du selge hytte? Bruk en lokalkjent eiendomsmegler

 

 

 

Hytte Engerneset stue

Todelt stue med salongdel og spisestue.

 

Her får du mye hytte for pengene, i tillegg til de to soverommene er det en stor hems med mulighet for flere soveplasser. Det medfølger også en isolert utebod som gir gode muligheter for oppbevaring av ski- og fiskeutstyr.

Her får du mye hytte for pengene

 

Les også: Skal du kjøpe hytte? Husk å regne på hytteskatten

 

Hems

Stor hems med mulighet for flere soveplasser.

 

- Det er cirka. 30 km til Innbygda i Trysil med de fleste fasiliteter og omlag 40 km til Trysilfjellet som har et av Norges største alpinanlegg og flotte sykkelmuligheter. Til Fageråsen er det cirka 20 min med bil, og det ligger også Joker dagligvarebutikk og bensinstasjon 15 km fra hytta, sier Øvergård.

Her kan du se hele annonsen og bestille prospekt

 

Kvamskogen: Hytte med super beliggenhet 45 minutter fra Bergen. Prisantydning: 900 000,-

 

Utsikt Kvamskogen

Fantastisk utsikt over fjellheimen. (Foto: Selger)

Den enkle hytta ligger solrikt til på en av de beste tomtene på hyttefeltet med flott utsikt over Kvamskogen og fjellene rundt. Hytta har to soverom pluss anneks med ytterligere et soverom.

Audun Stegali Borge- Her kan du reise på fantastiske dags- og helgeturer eller påskeferier med hele familien, sier eiendomsmegler Audun Stegali Borge i DNB Eiendom Bergen Åsane.

På vinteren er det flere populære og preparerte turløyper som ligger like ved hytten. Mormorbakken er en favoritt både blant store og små når akekonkurranser skal arrangeres. Det er gangavstand fra Furedalstrekket og kort vei til både Aktiven, Mødalstrekket eller ca. 10 min kjøring til Eikedalen. 

 

Les også: Sju ting du må sjekke på hyttevisningen

 

Hytte Kvamskogen

Helårshytte: Her kan hele familien kose seg, kun 45 reisevei fra Bergen. (Foto: Selger)- Sommerstid er det mulighet for å gå i høyfjellet til topper som Tveitakvitingen, Såta eller Byrkjefjellet. Det er fiskemuligheter i Myklavatnet, Steinskvanndalsvatnene, Heiavatnet og Fossdalsvatnet. 

Sommerstid er det mulighet for å gå i høyfjellet til topper som Tveitakvitingen, Såta eller Byrkjefjellet

 

Soverom
Romslig og lyst soverom. (Foto: iMotiv/ Inge Jørpeland)

 

Kvamskogen Landhandleri ligger bare 5 minutter unna hytta i gangavstand og er et knutepunkt for alle hytteeiere. De har bredt utvalg og flere lokalproduserte, og ønsker du større utvalg er det bare 10 minutter til Nordheimsund med bil.

Her kan du se hele annonsen og bestille prospekt

Andre leste også