Et eldorado for deg som er glad i fjellet

Tekst: Øivind Skorve, 10.08.17, Foto: Inviso

Drømmer du om jakt og fiske og fantastiske toppturer i majestetiske Jotunheimen? Nå er denne naturskjønne fritidseiendommen for salg til under to millioner.


- Eiendommen har en utrolig flott beliggenhet i Bøverdalen i nærheten av Lom, sier eiendomsmegler Gunn Toril Jotun i DNB Eiendom Gudbrandsdalen.

Her befinner du deg i inngangen til Jotunheimen, med ypperlige muligheter for jakt, fiske og fjellturer sommer som vinter. I forkant av eiendommen renner den flotte elva Bøvra med sitt karakteristiske grønne vann.

 

Her kan du laste ned prospekt

 

Tømmerhytte

Tunet er omgitt av fantastisk natur med flotte turmuligheter.

 

Her befinner du deg i inngangen til Jotunheimen, med ypperlige muligheter for jakt, fiske og fjellturer sommer som vinter

- Fra eiendommen er det blant annet bare 20 km opp til sommerskisenteret på Juvbreen (Galdhøpiggen), og innen kort avstand har du også Sognefjellet med fantastiske muligheter for friluftsliv, sier Jotun.

 

Fjellhytte

Her kan du ta helt fri fra hverdagens kjas og mas. 

 

Stort potensial

Tømmertunet, som er regulert som fritidsbolig, består totalt av fem bygninger; «Nørdre Stugu», «Holemorkstugu», «Våningshuset», to stabbur meg gode lagringsmuligheter og et nyere vedskjul.

- Hovedbygningene har store flotte stuer/oppholdsrom og flere soverom og kjøkken. Det må påregnes en del oppgraderinger om du ønsker dagens standard, men det er ingen ting å si på potensialet og beliggenheten taler for seg, sier Jotun.

Det må påregnes en del oppgraderinger om du ønsker dagens standard

Det er innlagt strøm og privat vann (ikke innlagt) på eiendommen, samt elektrisk Cinderella-toalett. Det er blant annet peis og flere klebesteinsovner i hovedbyggene, og bilvei helt fram.

 

Fjellhytte stue

Stor og luftig stue med mange innrdningsmuligheter.

 

HyttestueEtter en lang dag i fjellet er det deilig å finne roen foran peisen.

 

Ikke hver dag

Det er ikke hver dag slike eiendommer legges ut for salg, og interessen har heller ikke latt vente på seg.

 

Fjellhytte
Rett i forkant av eiendommen renne Bøvra med bade- og fiskemuligheter.

 

- Ja, det er mange som har klikket på Finn-annonsen, fra alle mulige steder i landet. De fleste har uttrykt ønske om å bruke den som fritidsbolig, mens enkelte har sett for seg å ha den som bolig, men da må det først søkes om bruksendring, sier Jotun.

Det vil bli satt opp ny visning i løpet av august

Det har vært en visning tidligere i sommer i øs pøsende regnvær, men det vil bli satt opp ny visning i løpet av august.

 

Tømmerhytte
"Nørdre stugu" er ideell som gjestehytte.

 

- Nytt visningstidspunkt vil bli annonsert på Finn og på DNB Eiendom.no, så det er bare å følge med. Hvis folk har spørsmål om eiendommen, er det bare å ta kontakt med meg, sier Jotun.

Andre leste også