Livet er mer behagelig i en ny og moderne leilighet

Tekst: Øivind Skorve, 8.2.18, Foto/Illustrasjon: Suveren Kommunikasjon, 3Darbeid.no

Ønsker du en enklere hverdag i en moderne leilighet i rolige omgivelser med kort vei til sentrum? Da er Neset Boligsameie på Hafslundøy i Sarpsborg det perfekte stedet.

Banner


- Dette er et boligprosjekt hvor vi har lagt stor vekt på å utvikle gode løsninger som skal gjøre hverdagen så enkel og behagelig som mulig for beboerne, sier Trond Amundsen i Kniplefjellet Eiendom AS.

De 40 nye selveierleilighetene på Hafslundøy i Sarpsborg får en smart og arealeffektiv planløsning med gjennomgående god standard og smarte løsninger.

 

Spisestue

Lys og luftig leilighet med deilig balkong.

 

- Vannbåren varme og balansert ventilasjon med varmegjenvinning sørger for et behagelig inneklima hele året og lave oppvarmingskostnader. Leilighetene er også tilrettelagt for bevegelseshemmede, med trinnfri adkomst og løfteplattform/HC-heis, forteller Amundsen.

Leilighetene er også tilrettelagt for bevegelseshemmede

Et godt bomiljø trenger også trivelige uteområder, og på Neset blir det flotte grøntarealer med sittebenker og egen sone med lekeplass for barn og barnebarn.

Kontakt eiendomsmegler for mer informasjon

 

Romslige balkonger og terrasser

Alle leilighetene får et boligareal på 75 kvm BRA / 71 kvm P-rom og utgang til balkong eller terrasse på 12 kvm.

Leilighetene går over ett plan med åpen stue- og kjøkkenløsning og ekstra takhøyde i stue for leilighetene som ligger i 2. etasje.

 

Neset Boligsameie kjøken

Åpen kjøkkenløsning med stor spiseplass.

 

- Det blir god standard med blant annet vannbåren gulvvarme, eikeparkett i alle oppholdsrom, fliser på bad og integrerte hvitevarer på kjøkkenet. Til hver leilighet medfølger det én carport og vi tilrettelegger også for senere montering av ladepunkter for fire el-biler, sier Amundsen.

Til hver leilighet medfølger det én carport

Leilighetene er perfekte for godt voksne som ønsker en lettstelt leilighet, men også den nystiftede familien som vil bo i rolige omgivelser nær skole og barnehage.

 

Neset Boligsameie balkong

Nyt solen på romslig balkong.

 

- Å bo i en moderne leilighet gir deg mer tid til deg selv, og du slipper å bruke tiden på snømåking, hagestell og annet vedlikehold som gjerne følger med en enebolig.

 

Her kan du bestille prospekt

 

Landlig og sentrumsnært

Hafslundøy er et rolig og hyggelig område med nyere og eldre bebyggelse, med enkel tilgang til fine turområder så vel som butikker, skoler, barnehager og ulike servicetilbud.

Å bo i en moderne leilighet gir deg mer tid til deg selv

- Leilighetene får en veldig fin beliggenhet på øya. På Neset vil du bo landlig og tilbaketrukket omgitt av Glomma og fine naturområder, men samtidig nær «alt». Det tar bare noen minutter å komme seg til E-6 og det er bra kollektivtilbud, sier Amundsen.

 

Neset Boligsameie

Leilighetene får en fin beliggenhet med nærhet til det meste.

 

Etter at den nye gang- og sykkelbrua fra Neset over til Oppsund sto ferdig i høst, har Hafslundøy nå fått en enda mer sentral beliggenhet enn tidligere.

- Tilgjengeligheten til Sarpsborg sentrum har blitt mye bedre, nå kan du enkelt sykle eller spasere til sentrum, den nye broen gir en helt annen mobilitet for alle som bor her, sier Amundsen.

 

Sykkelbro

Med den nye brua går det raskt å komme seg til sentrum. 

 

Her kan du finne din nye leilighet

 

Tomtevisning nå på lørdag

Lørdag 10. februar fra kl. 12.00-13.00 har du anledning til å bli bedre kjent med boligprosjektet og de ulike leilighetene.

- Jeg anbefaler alle som er interessert i å flytte til ny leilighet og ta turen, sier Anne Steen i DNB Eiendom. Vi har etablert et lite visningssenter og på lørdag blir det tomtevisning hvor du kan få svar på hva du måtte ha av spørsmål, og få med deg prospekt.

 

Vet du hva boligen din er verdt? Her kan du bestille verdivurdering


Fra Sarpsborg sentrum: Kjør ut på Hafslundsøy og følg Nordbyveien nordover på Hafslundsøy. Ta til venstre inn i Nesveien etter å ha passert butikken på høyre hånd. Hold mot venstre innover Nesveien til du kommer til krysset Nesveien/Melkeveien. Det vil bli merket med visningsskilt fra DNB Eiendom. Velkommen.

Andre leste også