DNB Eiendom - Hele Norges eiendomsmegler

Drøbak

Drøbak

Vi kjenner Drøbak

Drøbak er kjent som Badebyen og Nissebyen, men vi som bor og jobber i Drøbak, vet at byen har mer å by på enn flotte strender, gamle trehus, golfbane og bryggeliv. Nærhet til Marka, for eksempel, med et sti- og løypenett som gir fantastiske turmuligheter hele året. Kort avstand til Oslo, kombinert med et godt utbygget servicetilbud, både offentlig og privat, gjør også sitt til at stadig flere flytter hit.


Fra kontoret vi deler med DNB Bank i hjertet av det historiske Drøbak, har vi full oversikt over boligmarkedet i byen og områdene rundt. Våre meglere har sine røtter i kommunen, og tilhørigheten til DNB Eiendom og DNB Bank gjør oss til en enda bedre megler, rådgiver og samarbeidspartner, enten du vurderer å kjøpe eller selge. Ikke bare bolig, men alle typer eiendom i Frogn kommune.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

Veiledende prisliste

Ansatte i Drøbak

Aktuelle visninger i Drøbak

Vis flere boliger
  • image description

    Drøbak

    Moses Vei 9
    Enebolig, 767 m²
    30/3 kl 17:00-18:00

Boliger til salgs i Drøbak

Vis flere boliger