DNB Eiendom - Hele Norges eiendomsmegler

Elverum

Elverum

Vi kjenner Elverum

Elverum sentrum vokste frem rundt Christianfjeld festning. Hit kom soldater for å bosette seg, og med dem, kremmere og handelsmenn. Fortsatt spiller Forsvaret en viktig rolle, og Terningmoen militærleir, som blant annet huser Gardeskolen, deler av Hærens våpenskole og Krigskolen ligger her. Det gjør også Norsk Skogmuseum og Glomdalsmuseet, for Elverum har mye skog og skogindustri, og det er ingen tilfeldighet at Nordiske jakt- og fiskedager arrangeres her hvert år.

Vi kjenner ikke bare byen, men også bygdene rundt. Vi kjenner også nabokommunene Trysil, Åmot, Løten, Våler og Åsnes, og føler oss like hjemme på små og store gårdsbruk som i eneboliger, byleiligheter, nybygg og hytter. Erfarne meglere med god lokalkunnskap har gjort oss til et av distriktets største meglerkontorer. Et tett samarbeid med DNB bank, kombinert med bransjens bredeste boligmarkedsføring, gjør oss til en sterk samarbeidspartner til glede for boligkundene.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

Veiledende prisliste

Ansatte i Elverum

Aktuelle visninger i Elverum

Vis flere boliger
 • image description

  Elverum

  Stavåssvingen 4 d
  Leilighet, 75/79 m²
  8/4 kl 16:30-17:30
 • image description

  Ådalsbruk

  Kjelsmedvegen 32
  Enebolig, 925 m²
  7/4 kl 16:30-17:30
 • image description

  Elverum

  Andreas Grøttingsvei 17 C
  Leilighet, 63/77 m²
  7/4 kl 17:00-18:00
 • image description

  Ottestad

  Hagelundvegen 3 A A
  Tomannsbolig, 354 m²
  9/4 kl 19:00-19:30
 • image description

  Elverum

  Torvmyrvegen 26
  Enebolig, 1155 m²
  9/4 kl 17:00-17:30

Boliger til salgs i Elverum

Vis flere boliger