DNB Eiendom - Hele Norges eiendomsmegler

Harstad

Harstad

Vi kan Harstad

Vurderer du å kjøpe eller selge eiendom i Harstad, Nord-Norges tredje største by er dette siden for deg. Harstad bygget seg opp rundt verftsindustrien og er i dag et viktig trafikknutepunkt, administrasjons- og skolesenter i Sør-Troms.  Ny virksomhet innen olje og gass, utbygging av bølgekraftverk og etablering av jagerflyplass på Evenes vil, hvis planene realiseres, ha stor betydning for bosettingen i kommunen.

Fortell oss om dine boligplaner og – ønsker. Vi selger flere boliger i Harstad enn noen andre, og våre erfarne meglere står klare til å dele sine erfaringer og kunnskap med deg, enten du jakter på drømmeboligen eller vurderer å selge den du har. Med bransjens beste verktøy for presentasjon og markedsføring av eiendom, både på trykk, internett og mobil, og Norges største bank i ryggen, gir vi deg det beste utgangspunktet for en trygg og god bolighandel, enten du kjøper eller selger.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

Veiledende prisliste

Ansatte i Harstad

Aktuelle visninger i Harstad

Vis flere boliger
 • image description

  Harstad

  Kanebogåsen 14D
  Leilighet, 80/83 m²
  30/7 kl 12:00-00:00
 • image description

  Harstad

  Stokkemyrveien 32
  Enebolig, 975 m²
  5/8 kl 17:00-17:40
 • image description

  Tovik

  Djupvik 11
  Enebolig, 2302 m²
  4/8 kl 18:00-00:00

Boliger til salgs i Harstad

Vis flere boliger