DNB Eiendom - Hele Norges eiendomsmegler

Oslo - Majorstua

Oslo - Majorstua

Vi kan vestkanten

DNB Eiendom er en av de største eiendomsmeglerene i Oslo med med et tjuetalls kontorer.

DNB Eiendom har kontorer på 130 steder i Norge og vi kjenner våre lokalområder godt. Vi formidler over 20 000 boligsalg hvert år, alt fra små leiligheter og småbruk til store praktvillaer i øverste klasse. Vi legger vekt på målrettet markedsføring og tett oppfølging helt fram. Vår størrelse og erfaring gir deg trygghet.

Denne siden er for deg som vurderer å kjøpe eller selge leilighet på Majorstuen; et strøk med mange staselige bygårder fra slutten av 1800-tallet. Majorstuen er også kjent for sitt pulserende sentrumsliv, spesielt i handlegaten Bogstadveien, og er et av Oslos viktigte kollektivknutepunkter. Alle T-banelinjene, tre sporvognslinjer og  fem busslinjer møtes her.

Ta en tur innom vår avdeling på Majorstuen og snakk med en av våre erfarne meglere om dine boligplaner og –ønsker. Vi har god oversikt over boligmarkedet i hele Oslo, men særlig i området rundt  Majorstuen.  Bransjens beste verktøy for markedsføring av eiendom i alle kanaler, blant annet egen boligavis, digital visning på internett, prisvinnende prospekter og applikasjoner for iPhone, iPad og androide mobiltelefoner gjør oss til en sterk samarbeidspartner ved kjøp og salg av eiendom.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

Veiledende prisliste

Ansatte i Oslo Majorstua

Aktuelle visninger i Oslo - Majorstua

Vis flere boliger

Boliger til salgs i Oslo - Majorstua

Vis flere boliger