DNB Eiendom - Hele Norges eiendomsmegler

Os

Os

VI KAN OS

DNB Eiendom er blant Bergens ledende eiendomsmeglere, med kontorer i de fleste bydelene.

DNB Eiendom har kontorer på 130 steder i Norge og vi kjenner våre lokalområder godt. Vi formidler over 20 000 boligsalg hvert år, alt fra små leiligheter og småbruk til store praktvillaer i øverste klasse. Vi legger vekt på målrettet markedsføring og tett oppfølging helt fram. Vår størrelse og erfaring gir deg trygghet.

Denne siden er for deg som vurderer å kjøpe eller selge eiendom i Os, dette vakre landskapet som ligger omkranset av fjord og fjell bare en halv times kjø-ring sør for Bergen sentrum. I tidligere tider holdt mange båtbyggerier til her. I dag er nok Os bedre kjent for Ole Bulls særegne villa på Lysøen og Lysøen Kloster. Os er dessuten en av landets raskest voksende kommuner, en utvikling vi i DNB Eiendom gjerne er med på.

Spør oss om veien til golfbanen eller de beste badeplassene. Våre engasjerte meglere har stor lokalkunnskap, både når det gjelder bolig- og fritidseien-dommer. Sammen med nabokontorene utgjør vi dessuten en sterk samar-beidspartner for boligkundene i Bergen og resten av Hordaland.  Et tett sa-marbeid med DnB NOR Bank, kombinert med bransjens beste verktøy for markedsføring av eiendom på trykk, web og mobil, vil gjøre oss enda sterkere i tiden fremover.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

Veiledende prisliste

Ansatte i Os

Aktuelle visninger i Os

Vis flere boliger
 • image description

  Os

  Solstrandvegen 13 F
  Leilighet, 70/75 m²
  21/4 kl 17:00-18:00
 • image description

  Os

  Kuvågvegen 107 a
  Rekkehus, 948 m²
  21/4 kl 18:30-19:30

Boliger til salgs i Os

Vis flere boliger