Bergen Solheimsviken

Solheimsgaten 7 A-C, 5020 BERGEN

Eiendomsmeglere som kjenner "Viken"

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av boliger i Sentrum Syd / Bergensdalen, og i tilhørende områder som Landås, Minde eller Nattland. Skal du selge eller kjøpe bolig og eiendom i Bergen, kan vi hjelpe til med prosessen. Våre meglere hjelper med alt fra verdivurdering til å få boligen klar for visning.

Trenger du en bolig i grei avstand fra Haukeland Sykehus, Næringsparken i Solheimsviken eller Krohnstadparken vet vi hvor du finner gode boområder med alt du måtte ønske deg. Her fra Solheimsviken er veien også kort til Bergen sentrum, og med den nye bybanen har bykjernen kommet enda nærmere.

Fra vårt kontor sentralt i Solheimsviken lever vi tett på det som skjer i Bergensdalen og Begen Syd, og vi fanger raskt opp signalene fra lokalmarkedet. God lokalkunnskap, bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et naturlig valg enten du skal kjøpe eller selge bolig her i viken.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste