Gudbrandsdalen

Johan Nygårdsgate 10, 2670 OTTA

Eiendomsmegler som kjenner Gudbrandsdalen

 

Eiendomsmegler med lang erfaring med salg av boliger i Gudbrandsdalen. Vi hjelper deg med å selge eller kjøpe bolig, verdivurdering eog visning i Gudbrandsdalen eller  svare på andre spørsmål du måtte ha om prosessen.

Gudbrandsdalen strekker seg 230 kilometer, fra Lillehammer i sør til Lesjaskogsvatnet i nord, og er et glimrende utgangspunkt for alle typer friluftsaktiviteter, enten du bor her hele året eller bare i fritiden. Nærheten til Jotunheimen, Rondane og Dovre trekker mange feriegjester til Gudbrandsdalen, både med og uten ski. Derfor har vi spesialisert oss på fritidseiendommer i denne delen av landet. Spør oss gjerne om skiløyper og sykkelveier, multesteder og badeplasser; vi kan Gudbrandsdalen. Denne lokalkunnskapen, kombinert med bransjens beste markedsføring gjør oss til en sterk samarbeidspartner for deg som skal kjøpe eller selge eiendom her.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste