Bærum Rykkinn

Munins vei 1 , 1334 RYKKINN

Eiendomsmegler som kjenner vestre Bærum

Våre eiendomsmeglere på Rykkinn har svært god kjennskap til boligmarkedet i Bærum og spesielt den vestre delen. Vi hjelper deg med å slege bolig eller eiendom og svare på spørsmål du har rundt bolighandel. Våre meglere hjelper med alt fra verdivurdering til å få  boligen klar for visning.

Utbyggingen av Rykkinn tidlig på 70-tallet representerte noe nytt innen boligbygging. Det ble lagt vekt på store grøntarealer, bilfritt utemiljø, nye materialer og rimelige priser. Dermed ble det raskt et populært sted å bo for småbarnsfamilier. Etter noen turbulente ungdomsår på 70- og 80-tallet, fremstår Rykkinn i dag som et harmonisk og modent boligområde med et godt service- og aktivitetstilbud til beboere i alle aldre.

Besøk oss på Rykkinn Nærsenter. Herfra har vi god oversikt over boligmarkedet i Bærum; ikke bare på Rykkinn, men fra Fornebulandet i sørøst til Sollihøgda i nordvest. Vår lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføring av bolig og Norges største boligkjøperregister gjør oss til et trygt valg når du trenger eiendomsmegler.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste