Øvre Eiker

Stasjonsgt. 48 , 3300 HOKKSUND

Eiendomsmegler som kjenner Øvre Eiker!

Våre eiendomsmeglere har lang erfaring med salg av bolig og fritdseiendom i Øvre Eiker; her ligger det mange populære tettsteder for den som ønsker å bosette seg utenfor storbyene. Skal du kjøpe eller selge bolig? La oss hjelpe deg med verdivurdering, få boligen klar for visning eller andre spørsmål du har rundt bolighandel.

Fine boområder til hyggelige priser, kombinert med fin pendleravstand og god offentlig kommunikasjon til Oslo, Drammen, Kongsberg og Hønefoss gjør at stadig flere velger å gjøre eikværing av seg. Vi kjenner Hokksund, Vestfossen, Skotselv, Ormåsen og Darbu i Øvre Eiker og kan fortelle mye om hvor de beste boligområdene ligger. Vi kjenner også Modum, Sigdal og Krødsherad, og hytteområdene Haglebu, Tempelseter og Norefjell.

God lokalkunnskap, kombinert med bransjens beste markedsføring og Norges største boligkjøperregister, gjør oss til et trygt valg.

Prisliste

Et pristilbud fra megler vil alltid variere ut i fra bl.a. antatt prisnivå og meglers forventede arbeid med oppdraget. Prislisten må anses som veiledende og et bindende pristilbud vil bli utformet i hvert enkelt tilfelle. Ved valg av provisjon som vederlag vil dette bli beregnet ut ifra salgssum og evt andel fellesgjeld.

 Veiledende prisliste